Antal: 8

• Tillfällig distansundervisning

Globala gymnasiet bedriver nu all undervisning på distans, främst som fjärrundervisning, i realtid, enligt schema.

Stockholms stad har, utifrån Folkhälsomyndighetens och regeringens rekommendation, beslutat att all utbildning på gymnasiet och inom vuxenutbildningen och yrkeshögskola ska ske på distans från och med den 18 mars.

• Om du behöver hjälp

Hit kan du vända dig om du behöver prata med någon:

✓ Vårdcentral eller annan läkarmottagning.
    ✓ Psykiatrisk mot­tagning.
    ✓ Personal på skola: lärare, skolsköterska, kurator.

Du spelar roll!

Forskning visar att föräldrars ställningstagande spelar stor roll för hur deras tonåringar ser på cannabis. Därför är det viktigt att föräldrar pratar med sina ungdomar om drogen.

Läsårstider

Höstterminen 2020

Start årskurs 1 och elever på Spri: onsdagen den 19 augusti

Start årskurs 2 och 3: torsdagen den 20 augusti

Julavslutning 18/12

Skolstart vårtermin 12/1

• Vill du jobba hos oss?

Globala gymnasiet är en fantastisk arbetsplats - en skola som andas lärande och utveckling. Hos oss är det faktiskt högt i tak och vi arbetar tillsammans för skolan i lag kring våra elever, oavsett vem vi är och vilken roll vi har.

Just nu har vi inga utanonnserade tjänster.

Om du är intresserad av att arbeta hos som lärare, mejla intresseanmälan med CV till rektorerna.

• Elevinflytande

På Globala gymnasiet vill vi gärna att alla elever är med och påverkar sin egen skolsituation och utbildning!

• Du spelar roll!

Hållbar studiehälsa - allas ansvar

Globala gymnasiet är en skola som är inriktad på hållbarhet och miljö.