Inriktning

Antal: 6

• Ekonomiprogrammet

Ekonomiprogrammet har profilen globalt entreprenörskap och passar dig som vill få ett internationellt perspektiv och förstå sambanden mellan marknader, företag, organisationer och människor i en globaliserad värld.

• unga kvinnor målar vid staffli

Estetiska programmet

Estetiska programmet passar dig som vill förändra världen genom foto, pensel och film. Här får du estetiska medel och digitala verktyg att förstå och påverka din omvärld.

• Fältstudier 2018

Här rapporteras elevernas erfarenheter från fältstudierna 2018.  Eleverna skickar under sina fältstudier korta rapporter med tankar, intryck och hälsningar.

• Indien ES14 och NA14

Mumbai, Indien

Här kommer du kunna följa de 19 elever och lärare från estet- och naturprogrammet som gör fältstudier i Mumbai, Indien.

Fredag 20 januari:

• Indien SA14b

Indien, Loyola College

Här kan du följa de elever och lärare i SA14b som gör sina fältstudier vid Loyola College i Indien.