Inriktning

Antal: 6

• Ekonomiprogrammet

Ekonomiprogrammet har profilen globalt entreprenörskap och passar dig som vill få ett internationellt perspektiv och förstå sambanden mellan marknader, företag, organisationer och människor i en globaliserad värld.

• unga kvinnor målar vid staffli

Estetiska programmet

Estetiska programmet passar dig som vill förändra världen med estetiska medel och digitala verktyg.

• Fältstudier 2018

Här rapporteras elevernas erfarenheter från fältstudierna 2018.  Eleverna skickar under sina fältstudier korta rapporter med tankar, intryck och hälsningar.

• Indien ES14 och NA14

Mumbai, Indien

Här kommer du kunna följa de 19 elever och lärare från estet- och naturprogrammet som gör fältstudier i Mumbai, Indien.

Fredag 20 januari:

• Indien SA14b

Indien, Loyola College

Här kan du följa de elever och lärare i SA14b som gör sina fältstudier vid Loyola College i Indien.