Skolledning

Mot bakgrund av beslut från huvudmannen hösten 2019 har Globala gymnasiet, likt alla kommunala gymnasieskolor i Stockholms stad, from 1 augusti 2020 en rektor istället för två. Istället för ett delat ledarskap mellan två rektorer kommer Globala gymnasiet from 1 augusti 2020 ledas av en rektor, en biträdande rektor och en administrativ chef. Rektor för Globala gymnasiet är from 1 augusti 2020 Jenny Hyenstrand (kvar sedan tidigare) och ny biträdande rektor är Sara Dahl. Administrativ chef är Maria Björk Carleborg.

Med skolans profil mot hållbar utveckling försöker vi leda skolan hållbart. Förutom att vara närvarande och tillgängliga för våra elever och vår personal är vårt fokus inställt på att varje dag skapa de bästa förutsättningarna. Vårt mål är att alla våra elever, förutom en oförglömlig tid hos oss, ska ta studenten med goda studieresultat och siktet inställt på att påverka och förändra samhället och vår värld till det bättre!

Antal: 1

• Photo of Jenny Hyenstrand

Jenny Hyenstrand

Befattning:

Hej!

Jag heter Jenny och är en av två rektorer på skolan. Just nu är jag närmast ansvarig för SA, ES och EK.

Jag har arbetat i skolans värld sedan 2001, och är i grunden legitimerad lärare i svenska och engelska för gymnasiet. Jag...

E-post:
    Telefon: