Hejdå Globala!

Pernilla Ericols har slutat som rektor och under hösten kommer Emma Frankl och Anna Högfors Lindståhl att vara  tillförordnade rektorer på Globala. Såhär skriver Pernilla själv:

"Det har varit fem fantastiska år fyllda av möten med härliga och kloka människor och massor av lärande men nu går jag vidare som rektor på Kärrtorps gymnasium. Det jag kommer att minnas mest av Globala är engagemanget bland elever och personal och hur det inspirerat mig att hela tiden lära mig nya saker. Det ska jag fortsätta med, för med kunskap kan vi påverka och förändra världen. Eller hur! Jag känner mig helt trygg i att Anna Högfors Lindståhl och Emma Frankl som nya rektorer kommer att fortsätta driva och utveckla Globala gymnasiet tillsammans med elever och personal och jag passar på att önska dem och alla elever och all personal lycka till. Nu har jag en ny och spännande utmaning som jag verkligen ser fram emot.

Globala kommer alltid att finnas i mitt hjärta!
Pernilla Ericols"