Öppet hus och öppen skoldag

Genom att besöka oss på öppet hus och på en öppen skoldag skugga en elev under en helt vanlig skoldag, kommer nog magkänslan att leda dig rätt! 

Öppet Hus 24 januari kl.17-20

På Globalas öppet hus får du förutom en massa matnyttig information, lära känna några av våra elever och lärare från våra olika program och annan personal som t ex elevhälsopersonalen, studie- och yrkesvägledare Sofia och rektorerna Jenny och Sofie. Vår ambition är att du ska få en trovärdig känsla av vår skola, vår profil och arbetssätt och därtill smaka på vår goda skolmat (vi erbjuder vegetarisk middagsbuffé till självkostnadspris). 

Program:

Kl. 17:00 - 19:00 - Middag serveras i skolmatsalen (till självkostnadspris)

Kl. 17:15 och 18:15 - Information av rektorerna i aulan

Kl. 17:45 och 18:45 - Programinformation av lärare och elever (i angivna klassrum)

Varmt välkommen!

Öppen skoldag 8 februari

Om du missar ett öppet hus eller känner på öppet hus att du vill veta mer och känna av hur det faktiskt är att vara elev på Globala, ska du komma på en av våra öppna skoldagar. På öppen skoldag får du vara med i undervisningen för en klass i antingen åk 1 eller åk 2 på valfritt program en hel eller halv skoldag. Skoldagen kan anpassas tidsmässigt efter behov. För att kunna delta på öppen skoldag måste du anmäla dig på förhand - gör det här! 

Vi tar kontakt med alla som anmält sig ca 2 veckor innan öppen skoldag.

Om du vill veta mer - mejla vår SYV Sofia på sofia.sundberg@stockholm.se

Varmt välkommen till Globala!

Dela: