"Det tvärvetenskapliga tänket och erfarenheten av att jobba mycket i grupp"

Vem är du?

Felicia Hogan, natur med samhällsinriktning (tog studenten 2014). Nu studerar jag andra året på civilingenjör kemisk biologi på Linköpings Universitet.

Vad gör du nu?

Nu pluggar jag andra året på civilingenjör kemisk biologi på Liu. Jag har även engagerat mig mycket i det fantastiska studentlivet på Liu vilket är väldigt roligt!

Vad har du tagit med dig från Globala?

Det tvärvetenskapliga tänket och erfarenheten av att jobba mycket i grupp! Jag har även haft mycket nytta av att ha skrivit många labbrapporter och gjort muntliga presentationer.

Vad var bäst med Globala?

Alla roliga projekt och alla fantastiska lärare och klasskompisar! Det finns så många engagerade människor på Globala och det var väldigt roligt att få jobba tillsammans med dem. Sen saknar jag ju såklart de underbara luncherna! Som student blir det inte lika mycket variation i matlådorna.

Något oförglömligt minne från din tid hos oss?

Första projektet i ettan, "Ut i skogen". Det kändes väldigt nervöst innan att tälta med helt okända nya klasskompisar, men blev en väldigt rolig och lärorik erfarenhet. Även klimatrollspelen uppskattade jag väldigt mycket.

Vad är ditt nästa steg i livet?

Nästa steg är väl att bli klar med utbildningen och komma ut i arbetslivet, men än är det några år kvar tills dess.