Vill du börja hos oss?

Reservintag åk1
Från och med den 4 september tar vi in reserver som hör av sig till oss och vill byta efter terminstart. Blankett nedan måste då fyllas i och skickas till oss. De elever som sedan tidigare funnits med på Gymnasieantagningens lista och vill kvarstå som reserv på vår nya reservlista måste höra av sig till oss efter terminstart via mejl. Sådana elever, liksom nya reserver som hör av sig, utgör underlag för en ny reservlista. Rangordning av elever på den listan görs efter betyg.

Reservintag åk 2 och 3
Om du vill börja hos oss i åk 2 eller 3 kan du ställa dig i kö till våra pågående program i åk 2 och 3. Det är viktigt att det inte skiljer för mycket när det gäller lästa kurser. Du kan själv göra en bedömning genom att gå in och titta på respektive programs poängplan. Se blankett nedan.

Blanketten mailas eller skickas per post till:
Globala gymnasiet
Hornsgatan 93, 117 28
E-post: Naturvetenskapliga programmet: sofie.abrahamsson@stockholm.se
Samhällsvetenskapliga programmet och Estetiska programmet: jenny.hyenstrand@stockholm.se

Reservintag/byte till oss på Språkintroduktion
Vi har fullt just nu med lång kö. Om du redan har en plats på språkintroduktion på en annan skola i Stockholm stad måste du först tala med din rektor eller SYV på din skola om att du vill byta. Vi tar endast emot önskemål om byten som kommer från din nuvarande skola eller gymnasieslussen pga lång kö. Din nuvarande rektor/syv eller kontaktperson på gymnasieslussen ska maila: sofie.abrahamsson@stockholm.se