Besök från Mumbai

I januari var 19 elever från estetiska- och naturprogrammet och hälsade på M.D. College (Maharshi Dayanand College of Arts, Science and Commerce) i centrala Mumbai, Indien. Bilder från våra elevers resa kan du se här

Nu har utbytet nått sin andra punkt och igår tog vi på Globala emot 12 studenter och två lärare från samma college. Projektet är en del av ett utbyte om hållbar stadsutveckling där vi diskuterar och lär av varandra. Gästerna från M.D College är här mellan den 30 maj och den åttonde juni, och igår hade vi en välkomstceremoni för våra gäster. Programmet är fullspäckat - vi kommer bland annat besöka stadsdelen Norra Djurgårdsstaden som fokuserar på just hållbar stadsplanering, gå på föreläsningar på KTH, titta på avfallshantering i Högdalen, träffa Jens Holm från miljö- och jordbruksutskottet i riksdagen, samt såklart också dela med oss av undervisningen här på Globala för att se hur vi arbetar med lärande för hållbar utveckling.