Elevkåren

Välkommen till elevkåren på Globala gymnasiet!

Kårens syfte är att dess verksamhet ska gynna medlemmarnas intressen och verka för en jämlik och vämående skola. Kåren består av alla ni som väljer att bli medlemmar i kåren, ni väljer varje vår en styrelse som kommer att representera er. Styrelsen är elever i skolan precis som ni och finns där för att genomföra den verksamhet som ni efterfrågar. Vi får pengar från Sveriges Elevkårer för varje medlem som vi sen använder för att göra er skolgång så bra som möjligt. Förutom styrelsen så finns det utskott som jobbar med specifika frågor som styrelsen efterfrågar, där kan ni gå med direkt från skolstart. Det finns dessutom föreningar, föreningar kan vem som helst starta och kan handla om vad som helst så länge det inte går emot kårens stadgar. Det finns redan flera föreningar som det är fritt fram att gå med i.

Kåren är ett fantastiskt sätt att lära känna nya människor och ha roligt, för att hänga med på det senaste bör ni lägga till oss på FACEBOOK

Eller kolla in KÅRENS EGNA HEMSIDA!