Introduktionsprogram IM

Introduktionsprogrammen är för dig som vill bli behörig till ett nationellt program eller som vill hitta en väg ut i arbetslivet.
Det finns olika introduktionsprogram, beroende på om du vill bli behörig till ett nationellt program, förbereda dig för annan utbildning eller för ett jobb. Du studerar på heltid och följer din individuella studieplan.

Visste du att vi i Sverige är det land som dricker mest kaffe i hela världen - 1000 koppar kaffe per år - näst efter Finland? Eller att varje svensk äter 2,3 kg choklad varje år vilket är ganska mycket om man jämför med exempelvis asien där det ba

I våras beslutade eleverna i en av språkintroduktionsklasserna på Globala att ge bort hela sin klasskassa till ett projekt för flickors rättigheter. "Vi har fått så mycket och nu vill vi ge något tillbaka.

Fadi Almir kom till Sverige för drygt ett år sedan från Syrien.